кадър 7/8 Редактор: Журналистката Мира Баджева директно даде политически съвет на Станислав

...
кадър 7/8 Редактор: Журналистката Мира Баджева директно даде политически съвет на Станислав
Коментари Харесай

Мира Баджева: Трябват ви 9 гласа, по-добре да са от БСП. Балабанов: Защо? Те играха с ДПС и ГЕРБ

кадър 7/8 

Редактор: 

Журналистката Мира Баджева непосредствено даде политически съвет на Станислав Балабанов от Има Такъв Народ по време на диалога им в предаването „ Студио Хъ ” по 7/8 тв. „ С другите партии на митинга в Народното събрание ви би трябвало 9 гласа. Помислете по какъв начин да си сътрудничите с Българска социалистическа партия ”, това съобщи Баджева. Тя добави, че е по-добре нужното болшинство да се сглоби със социалистите, в сравнение с с Движение за права и свободи или ГЕРБ.

„ А за какво да се фиксираме върху Българска социалистическа партия? Трябва да се разбираме с тях ли? ”, отвърна Балабанов. „ Те играеха с Движение за права и свободи и с ГЕРБ ”, съобщи той и даде за образец дейностите им след националния референдум.

Баджева обаче настоя на позицията си, като предизвести обаче, че Има Такъв Народ не би трябвало да позволяват лидерските неточности на Корнелия Нинова. „ Бойко Борисов е извънредно умел клеветник. Като ви подшушва нещо или когато стартира да ви хвали, това е доста съмнително ”, разяснява Баджева.

„ Вие се объркахте и се поправихте ”, това сподели Мира Баджева във връзка оферти от Слави Трифонов план за държавно управление отпред с Николай Василев, който след това беше отдръпнат. Според нея това е добър знак от страна на Има Такъв Народ. „ Вие също би трябвало да се измененията, тъй като идвате от сферата на малкия екран и на скеча. Хората са привикнали с други политици ”, предложи журналистката. Баджева сподели също, че съгласно нея журналистическата колегия у нас е изгубила достолепието си. Тя обаче беше безапелационна, че ироничното изявление на Филип Станев от Има Такъв Народ по отношение на Ива Николова от „ Пик ” е било доста несполучлив опит за смешка.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР